Syze per realitetin virtual

(0 Reviews)

Shitet nga:
Produkt nga Bagit.com
Bagit

Cmimi:
2,500Lek /cope
Cmimi me Ulje:
1,790Lek /cope

Quantity:
(48 Available)

Cmimi Total:
Porosit nga Whatsapp

Share:
Sold By
Bagit - Partnerë në zgjedhjen tuaj
(0 Customer reviews)
Nje super produkt vjen per ju?
?Nuk ka nevoje te shkoni ne nje kinema 3D por mund ta perjetoni me syzet te cilat e kthejne smartphone-in tuaj ne nje realitet Virtual ?
?Provoje dhe ti nje eksperience te tille ?
There have been no reviews for this product yet.

Related products