Krijo dyqanin tend FALAS

Tregtia Online ka patur nje ndikim te shtuar vitet e fundit, e megjithate kete periudhe po merr nje tjeter dimension. Kjo sepse shumica e dyqaneve fizik jane ose te mbyllur ose me orare te kufizuara. Tani i ngelet biznesit te shkoj te klienti ne menyre qe mos ta humbasi ate.

Per keto arsye prezenca online do ishte mjeti me i mire per nje biznes keto kohe.

Jo te gjithe jane te specializuar per te krijuar nje website te mirefillte shitjesh, nje pune qe kerkon kohe dhe aftesi kompjuterike pak me te thelluara. Pikerisht per te mbushur kete hendek www.bagit1.com ju ofron mundesine e krijimit te nje dyqani brenda plaftormes.

Ju mund te keni nje subdomain qe identifikon biznesin tuaj ne platforme dhe do jeni te pozicionuar si biznes ne web per te shitur produktet tuaja fare lehte.

Vendosem te marrim kete nisem per te lehtesuar ndikimin negativ te situates ekononike ne biznes; per te suportuar bizneset e vogla dhe te mesme qe permes krijimit te dyqanit te tyre online jo vetem te mbajne klientet ekzistues por edhe te gjeneroje kliente te rinj.

www.bagit1.com eshte nje marketplace ku cdo biznes ka vendin e tij dhe cdo klient gjen produktet qe i nevojiten. Mund te jeni ju ata qe plotesojne nevojen e klientit duke gjeneruar keshtu klient te rinj. Marketingu i produktit do t’ju bej lehtesisht te akesueshem per cdo klient ne te gjithe territorin e Shqiperise. Eshte pikerisht momenti i duhur per ti shtuar biznesit tuaj nje kanal te ri shitjeje…

Related Posts: