Rreth nesh

Rreth nesh

BAGit është një platformë online dedikuar klientit me një gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh. Tanimë me një eksperiencë 5 vjecare në treg,
BAGit ju shërben kudo ku ndodheni brenda pak orëve me cmimet më konkurruese në treg. Ne ju kursejmë kohë dhe para duke ju ofruar mundësine e aksesimit të cdo produkti nga celulari juaj.

Transporti

QYTETI KOHA E DORËZIMIT KOSTO TRANSPORTI
Tiranë 0-24 orë 0 Lekë
Durrës, Elbasan 0-24 orë 200 Lekë
Fier, Berat, Lushnje, Vlorë dhe Rrethinat 24-48 orë 300 Lekë
Peshkopi, Bulqizë, Tropojë, Sarandë, Gjirokastër, Tepelenë, Përmet -72 orë 700 Lekë

Metoda e pageses

Cash – Pagesa bëhet në momentin qe korrieri ju dorëzon produktin.

Pagesë me këste – IUTE Credit

a. Mosha e lejuar për të aplikuar është 18-70 vjeç.

b. Duhet të jeni i/e punësuar.

c. Të keni shtetësi shqiptare.

d. Të keni dokument të vlefshëm identifikimi, pasaportë/ letërnjoftim.